🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Gezondheidscentrum

Apotheek Kooikersweg

Apotheek aan de Kooikersweg

Bekijk website

Arons Kraamzorg

Kraamzorg op maat

Bekijk website

De podotherapeut

Behandeling van voetklachten

Bekijk website

Ergo Den Bosch

Ergotherapie heeft tot doel het zelfstandig functioneren te bevorderen, wanneer dit door ziekte of beperking belemmerd wordt.

Bekijk website

Fysiotherapie Rugcentrum 's-Hertogenbosch

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de rug en nek maar behandelen ook alle andere klachten zoals, schouder-, knie-, enkel-, elleboogklachten etc. Ook voor revalidatie na Covid kunt u bij ons terecht.

Bekijk website

JBZ prikpost

Bloedprikken en materiaal afgeven kan alléén op afspraak.
U kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken via www.jbz.nl/prikafspraak.

Bekijk website

Kobussen en Cleveringa, dietisten

Afhankelijk van leeftijd, levensstijl en gezondheid heeft elk lichaam weer andere behoeften. U krijgt van ons dan ook geen kant-en-klaar advies, maar we gaan samen op zoek naar de aanpak die het beste bij u past. De ervaring leert dat u dan het snelst en gemakkelijkst uw doel bereikt.

Bekijk website

Logopedie helpt

Sinds 20 jaar werkt Alies Olling als logopedist waarvan 14 jaar in de Helftheuvel. Marga van de Westelaken logopedist en leerkracht werkt er ook. Wij zijn allebei all-round geschoold en getraind.

Bekijk website

Oefentherapie Den Bosch West

Oefentherapie volgens de methode Mensendieck. Centraal staat de bewustwording van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw (eventuele) klachten. Ook voor spanningsklachten.

Tandartsenpraktijk de Kooiker

Groepspraktijk van tandartsen met als doelgroep het gehele gezin van jong tot oud.

Bekijk website

Thuiszorg Vivent

Vertrouwde zorg in de buurt.

Ypse basis GGZ

Ypse Generalistische Basis GGZ, Psychologie en Preventie, heeft tot doelstelling om mensen met allerlei psychische klachten te behandelen en te begeleiden. Ook de vroegtijdige preventie van klachten behoort tot het aandachtsgebied van Ypse.

Bekijk website